Profil

Arctic Law Greenland ApS er et grønlandsk advokatselskab med en dyb erfaring indenfor Grønlands erhvervsliv og faglige organisationer. Virksomheden rådgiver inden for et bredt udsnit af juridiske fagområder og har bl.a. qua sin stærke lokale forankring et bredt erhvervsmæssigt netværk.

Vi hjælper klienter i hele Grønland samt i Danmark og det øvrige udland. Vores kontor ligger i Nuuk, tæt på myndigheder, retsvæsen og nogle af landets største offentlige og private organisationer. Advokaterne bevarer og udbygger relationerne til klienter og samarbejdspartnere udenfor Nuuk, både i Grønlands øvrige byer og udenfor landets grænser, gennem årlige rejser i ind- og udland, og vi bestræber os på at være tydelige som en kompetent leverandør for personer og organisationer i hele landet.

Vi vægter professionalisme, ordentlighed og saglighed meget højt, vi har let til smil, og vi gør meget for at sikre, at vi har den bedste kollegialitet både internt og eksternt i forhold til samarbejdspartnere på andre kontorer, ved retsvæsenet samt ved fx offentlige myndigheder.

Udviklingen går hurtigt, og det er vigtigt, at vi hele tiden holder trit med den. Uddannelse og efteruddannelse er derfor forudsætningen for, at vi kan yde professionel rådgivning og området prioriteres meget højt for alle medarbejdere i firmaet.

Arctic Law Greenland sætter en ære i at levere kompetent og individuel rådgivning i forskellige sammenhænge, og laver derudover også omfattende pro bono arbejde som fx ekstra rådgivning til klienter i kriminalsager, frivillige vagter i den lokale retshjælp samt frivilligt og ulønnet arbejde i diverse råd, nævn og faglige organisationer.

Dette gør vi selvfølgelig af lyst, men også fordi det giver et indblik i det grønlandske samfunds sammenhængskraft og derfor en indsigt og dermed styrke i forhold til vores rådgivning i øvrigt.